Alles netjes af- en weggewerkt.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van complete Advance® en Advance Alu de Luxe® kastwand systemen. Een mooie uitstraling, ruimtebesparend, soepele geleiding én betaalbare luxe, dát is wat Advance en Advance Alu de Luxe zo uniek maakt. Advance en Advance Alu de Luxe zijn schuifwandsystemen bestaande uit staal of aluminium. Vanwege de onzichtbare wielen is Advance Alu de Luxe zelfs geschikt als scheidingswand. Voor elk kastsysteem is een assortiment beschikbaar bestaande uit verfrissende deurvullingen in hout, glas of spiegel. Daarbij zijn er voor elke deurvulling bijpassende zijwanden en is het mogelijk om zelf het kastinterieur te bepalen.

Schuifwanden systeem

Een overkapping in uw tuin

Ook voor een overkapping in uw tuin bent u bij Bouwbedrijf Henry Haklander aan het juiste adres. Voor veel mensen is de tuin steeds meer een plek om te leven en te ontspannen. Het Nederlandse klimaat laat het echter niet altijd toe om onder de blote hemel buiten te zitten. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om van uw tuin een heerlijke leefruimte te maken. Wij helpen u graag met het uitwerken en realiseren van uw ideeën zodat u het hele jaar kunt genieten van uw tuin. Neem voor advies geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bouwbedrijf Henry Haklander helpt u ook bij uw overige werkzaamheden.

Advance

Afmeting, materiaalkeuze, kleurstelling, interieur en accessoires. Met Advance stelt u een kast samen die aansluit bij úw woonwensen. Advance heeft een breed assortiment bestaande uit meer dan 325 kleuren en afwerkingen. De deurvullingen zijn beschikbaar in hout-, glas- of spiegeldecoren. De trends van vandaag laten met name frisse en lichte kleuren zien. Maar ook fraaie houtdecors zijn vandaag de dag helemaal hot.

Het Advance programma biedt tevens oplossingen voor moeilijke ruimten, zoals het plaatsen op een vloer die niet helemaal waterpas is, onder een schuin dak of andere moeilijke hoek. Met deurremmen, schuine daksteunen en schuine deurgeleidingen kunnen deze problemen moeiteloos verholpen worden.

Advance Alu de Luxe

Advance Alu de Luxe is een zeer compleet, luxe schuifwandsysteem waarmee u een kast of scheidingswand geheel naar eigen smaak en behoefte samenstelt. Door de prachtige uitstraling en de vele mogelijkheden is de kast in te passen in elk vertrek en elk type interieur. De profielen van Advance Alu de Luxe zijn uitgevoerd in een extra dikke kwaliteit aluminium. Voor de deurvulling heeft u net als bij Advance de keuze uit houten deurvullingen, spiegels of gekleurd glas. Ook een combinatie van meerdere kleuren en materialen in één deur behoort tot de mogelijkheden.

Overkapping paal